tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aktiiviloma

Pääsiäinen (to-ma) oli meille kunnon aktiiviloma. Ohjelmassa oli mökkeilyä ja puuhailua kotonurkissa, paikoilla ei hirväesti ehditty olemaan. Oikein mukava loma kaikinpuolin, ja minulle tämä siis tarkoitti viittä päivää ilman gradua! 

Keli oli äärettömän kaunis, joten teimme paljon pitkiä kävelylenkkejä, joiden suunta määräytyi lähinnä etsittävien geokätköjen mukaan. Viedä ehdimme hyödyntää viimeisiä mahdollisuuksia käydä kirjaamassa nimmarit monen saaressa sijaitsevat kätkön lokivihkoon. Vala on saanut ulkoilla pääasiassa vapaana, ja eläinhän on painanut menemään sata lasissa joka sekunti.

Parina päivänä teimme aamupäivästä damitreenit Valalle. Teemoina olivat kakkosmarkkeeraukset ja linja. Omat treeni-ideat taisivat taas olla vähän sitä ja tätä..periaatteessa tiedän, mitä haluaisin tehdä, mutta tuntuu, että etenen tässä hommassa ihan sokkona. Joko tehdään liian helppoa tai sitten jotakin Valalle ihan liian vaikeata, josta se ei selviydy. Onneksi Johannes oli mukana ja osasi ehdottaa erilaista näkökantaa ja harjoituksia, koska ei minun aivoihini taas tuntunut mahtuvan mitään fiksua. Vala oli muutoin ihan hyvä, ja pillikuuliaisuus oli kohdillaan! Palautuksissa se meinasi tosin nytkin kierrellä jonkin verran (plus kokeili pari kertaa palauttaa markkeerauksia heittäjänä toimineelle Johannekselle), joten jouduin "korjaamaan" luoksetulokutsulla. Muutoin palautukset olivat nättejä ja tulivat suoraan käteen. 

Vala juhli 3-vuotis synttäreitään pitkäperjantaina. Tämän kunniaksi neiti löysikin illalla ruokakupistaan possun sisäfilettä ja pekonia (huomautettakoon, että tämä ei tosin ollut minun ideani..minä olisin ehkä tyytynyt tarjoamaan päivänsankarille vain ylimääräisen koirankeksin.).


Kuvassa Vala mussuttaa raakaa hirveä. Tämä riistalihajuttu menee aina vaan mielenkiintoisemmaksi. Moneen kertaan on jo todettu, että kotona tuo ei suostu sitä syömään. Mutta kas kummaa, kun lihasta tulee suurinta herkkua siinä vaiheessa, kun olemme maalla ja vieressä on kilpailijana toinen koira...

Tänään meillä vietetään lepopäivää pääsiäisreintojen jälkimainingeissa. Vala ei siis toisin sanottuna tee tänään mitään muuta kuin lyhyet remmilenkit ja nukkuu kotona. Huomenna sitten taas pidempää ulkoilua ja treenejä. Tuntuu ihan hassulta jo, koska emme ole viikkoon tehneet mitään tokojuttuja. Tässähän ihan tulee vieroitusoireita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti