torstai 12. kesäkuuta 2014

Toko on kivaa!

Tuon edellisen epäonnistuneen kokeen jälkeen käytiin Valan kanssa pari kertaa treenaamassa vähän isommin ja muutamia juttuja tehtiin vähän kotosalla. Kriteerinä on ollut asenne ja iloisuus, nyt on ollut pakko taas unohtaa tekniikan hierominen hetkeksi. Eilen sitten kisattiin kotihallilla iltakisoissa. Varsinkin kenraalitreeni maanantaina tavoitteellisten tokossa meni tosi hyvin ja tiistaina maltoin pitää ihan vapaapäivän, silloin käytiin vain Valan kanssa kaksin pitkällä lenkillä.

Ennen koetta mulla oli kuitenkin tosi epävarma olo, ja oikeasti pelotti lähteä koepaikalle ja kokeeseen. Entä jos sama innottomuus toistuu taas? Samassa kokeessa oli treenikavereita, ja varsinkin Maijun kanssa juteltuani tunsin oloni lähinnä tyhmäksi... siis hyvässä mielessä. Eipä siinä nyt ollut syytä paniikkiin. Sitä myöten se rentous, treenifiilis ja tekemisen ilokin sitten löytyi. Virheitä mahtui suoritukseen, mutta kokonaisfiilis oli tosi kiva, me olimme Valan kanssa yhdessä kehässä, ja meillä oli kivaa!

Kaikki yksilöliikkeet tehtiin yhteen putkeen. Ei olla ikinä treeneissä vedetty koko EVL:ää läpi kerralla... hups. Meillä oli starttinumero kolme, mutta poisjäännin takia olimmekin sitten jo toisina. Hirveästi en ehtinyt ekaa koirakkoa katsella, joten osa suorituspaikoista selvisi vasta kehässä jne. 

Pisteet:

Paikalla istuminen: 10

Paikalla makaaminen: 8. Kaksoiskäsky maahanmenoon. Hidas ylös.

Seuraaminen: 7. Ei se vieläkään tehnyt kunnolla töitä, ei lähimainkaan. Tuntui kuitenkin vähän paremmalta kuin viime kerralla. Jotakin tähän vaan pitäisi nyt keksiä.

Zeta: 6 (seiso-istu-maahan). Seisomisessa kääntyi perään ja seisoi myös istumisen. Ei kovin yllättävää.. treeneissä tämä on sujunut, mutta jostain syystä tai toisesta ei kestä koetilannetta.

Luoksetulo: 8,5. Stopit voisi olla napakammat, fokus saisi myös olla paremmin tehtävässä, kun pysähdyksissä ollessa on aika pakko vilkuilla sivuille. Ei törmännyt lopussa, mutta pomppasi ilmaan.

Ruutu: 10. Vala meni tosi kivasti merkille ja siitä ruutuun! Lopun seuruu huono.

Ohjattu: 10 (vasen). Palautus oli loppu kohti hidastuva, joskaan ei niin pahasti kuin mitä monesti on ollut.

Metalli: 10. Jäi mun mielestä vähän vinoon perusasentoon.

Tunnari: 7. Tönäisi vierasta kapulaa (tiukka tuomari olisi voinut tulkita vieraan nostamiseksikin). Mietti jonkin aikaa kapuloilla, palautti melko hyvällä vauhdilla, MUTTA: pudotti kapulan tullessaan sivulle! (WTF?!)

Kaukot: 9. Tästä olen oikeasti hyvihyvinhyvin iloinen! Kaukot onnistuivat koetilanteessa, ja V pystyi tekemään ne melko vapautuneesti! Vähän se tuli jossain eteenpäin, mutta koska asenne oli päivän teema, niin tämä oli kyllä ihan huippusuoritus!

Yhteensä 276 p., EVL1 ja sijoituksena 4/8.

Mä olen sanonut Valalle, että se saa hampurilaisen sitten, kun se valioituu. Johannes kuitenkin lupasi jo silloin samaan aikaan, että tarjoaa hampparin jo yhdestä ykköstuloksesta... joten tässä se on, Valan elämän eka ansaittu hampurilainen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti