torstai 29. toukokuuta 2014

Helatorstain kokeilu

Tänään kisattiin Nokialla NPKH:n kisoissa. Ei vaan sujunut, ei sitten todellakaan. Vala ei ollut juuri ollenkaan mukana, vaan haahuili ja väisteli; nuuskutteli maata ja tuulta ja oli muuten vaan löysä ja lusmu. Tiesin, että tekniikka on monissa liikkeeissä vähän hukassa, mutta että asennekin näemmä on sitten ihan totaalisen kadonnut... Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, seuraavat kisat on parin viikon päästä, joten hirveästi ei tässä ajassa ehditä mitään tehdä. Ottaisin kyllä erittäin mielelläni takaisin sen mun (yli)vilkkaan pomppivan ja loikkivan punaturkin tämän lahnustajan sijaan!

Liikkeet suoritusjärjestyksessä:

Zeta 5½. 
Istu-maahan-seiso. Istui seisomisen, seurasi todella huonosti, kääntyi seisomisessa mun perään, kun palasin sen taa. Maahanmenokin oli kuulemma hitaanpuoleinen.

Ohjattu
Oikea. Merkki oli hyvä!!! Kapulankin se haki hyvin, mutta himmaili sitten palautuksen lopussa ja teki vinon pa:n.

Kaukot 0
Ekaan vaihtoon kaksi käskyä, sitten ok, kunnes piti tehdä s-i, jota ei sitten pystynyt, ei sitten millään.

Metalli
Vino pa lopussa

(tauko)

Seuraaminen
Ihan hirveätä! Itketti.

Luoksetulo 8
Vähän hidas stoppi, törmäys lopun sivulletulossa. Tässä oli kuitenkin taas vähän asennetta ja iloisuutta.

Ruutu 5
Lähti suoraan kohti ruutua, pysähtyi käskyllä ja meni uudella käskyllä merkille. Siitä ruutuun, pysäytin liian myöhään ja meni yli takaa, kahdella uudella ruutuun-käskyllä pääsi oikeaan paikkaan ja siitä käskyllä maahan. Lopun seuruu oli taas jotain ihan muuta kuin seuruuta. Oikeesti olen aika iloinen, että korjaukset toimivat, ei meinaan kovin usein onnistu edes treeneissä!

Tunnari 6
Meni kapuloille, mutta bongasi sitten vierestä maasta jotain, jota piti käydä haistelemassa (ilmeisesti nami, koska myöhempi koirakko sen söi...), palasi kapuloille ja nosti nopeasti oman. Meinasi lähteä palauttamaan, mutta pudotti sitten kuitenkin ja kävi vielä varmistamassa kaikki muut kapulat läpi ja otti sitten oman uudestaan ja palutti. 

(tauko) Kävin kävelemässä ja itkemässä metsässä muutaman karvaan pettymyksen kyyneleen, ketutti niin paljon, kun yhteistyöstä ei ollut tietoakaan. Sainpahan itseni nollattua paikallaoloja varten.

Paikkamakuu
Kaksi käskyä maahanmenoon ja kaksi käskyä ylösnousuun (joskin tuomari tulkitsi nousun vain hitaudeksi). Hitto, kun se ei kuuntele!

Paikkaistuminen 10

Yhteensä 205 pistettä, III-tulos ja 4/6 sija. En odottanut ihmeitä, mutta meni kyllä vielä niin paljon huonommin kuin olisin uskonut. Tekniikka ei ehkä olekaan niin pahasti hajalla, mutta voi kökkö, mihin asenne on hukkunut?!

En mä tiedä, pitääkö tästä syyttää nyt kuukauden taukoa kimppatreeneistä, pennun tuloa, tuloillaan olevia juoksuja, huonoa koulutusta, minun osaamattomuuttani, vai mitä... tai ehkä kaikkia yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti