lauantai 25. tammikuuta 2014

EVL:n korkkaus

Tänään kisattiin "kotihallissa" meidän ensimmäiset EVL:n kisamme. Tavoitte näihin kisoihin oli käydä hakemassa kokemusta ja kokeilla, miltä ne liikkeet nyt sitten koetilanteessa kokonaisuudessaan tuntuvat. Tuomari Kari Kielokin huomautti lopun puheenvuorollaan ennen kisakirjojen jakoa. että EVL on jo sellainen luokka, jossa oikeasti tarvitaan kokemusta ja kisarutiinia. Meidän matka on nyt aloitettu ja se vaikein, ensimmäisen kisan, kynnys ylitetty.

Liikkeet suoritusjärjestyksessä:

Paikkaistuminen: 10

Paikkamakuu: 10

Tunnistusnouto: 9. Vala haisteli kapuloita tosi läheltä ja siten vähän liikautteli joitakin, palautusvauhti hitaahko.

Zeta (seiso-istu-maahan): 0. Seisominen hyvin, istumisessa jäi seisomaan ja maahanmenossa istumaan (tämä viimeinen oli vähän outo virhe...).

Metallihyppy: 9. Hidas palautus

Ohjattu (vasen): 8. Lähti menemään keskikapulalle, mutta pysähtyi hyvin käskystä ja uudella lähetyskäskyllä haki vasemman.

Ruutu (vasemmalla): 7. Vähän epävarman oloinen merkki. Vaati kaksi käskyä ruutuun lähtemiseen. Lopun seuruussa kontakti hukassa.

Luoksetulo: 6. Vaati kaksi tänne-käskyä alussa. Ruma törmäys lopun sivulletulossa.

Seuruu: 8,5. Tiputteli kontaktia välillä (erityisesti niillä osuuksilla, kun piti kävellä kohti ovia ja yleisöä). Kokonaisuudessaan näytti kuitenkin paremmalta videolla kuin miltä minusta tuntui kehässä.

Kaukot: 5. Teki yhden vaihdon väärin. Muuten kuitenkin super, takatassut pysyivät paikoillaan!!!Yhteensä 225,5 pistettä ja II-tulos, sijoituksena 2/4.

Muutoinkin kiva päivä, sillä paikalla oli paljon tuttuja kisaamassa sekä järjestämässä koetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti