maanantai 6. elokuuta 2012

Voi voi...


Pikkuhiljaa on kypsytellyt ajatusta, että joskohan seuraavat tokokisat kisattaisiin voittaja-luokassa. Avoin luokka ei vaan enää kiinnosta, sillä sen verran paljon turhautumista niiden liikeiden kanssa on tullut koettua tämän vuoden aikana kisojen peruuntumisten vuoksi.


Teinkin taannoin itselleni listan paperille voittajan-liikkeistä samalla miettien, mitä Vala osaa ja missä vielä vaaditaan työtä (ja kuinka paljon).


Paikkamakuu: Check. Treeneissä kyllä olisi syytä tehdä vielä pidempiä aikoja, 5 min on aika hyvä tavoite. Muistettava kuitenkin vaihtelevuus kestoissa.


Seuraaminen: No joo. Viime aikoina on esiintynyt edistämistä ym., joten viilausta vaaditaan. Periaatteessa kuitenkin ok.


Istuminen: Tätä on tehty vasta ihan parilla treenikerralla. Aika vapaamuotoisesti vielä, sillä Vala näemmä tarjoaa maahanmenoa tosi helposti. Sinänsä tämä pitäisi olla kuitenkin kohtuu helppo opettaa...


Luoksetulo: Samaten luoksarin maahanmenoa on tehty ihan vain parissa treenissä. Vartaloapujen kanssa oikein hyvin, mutta pelkästä käskystä V arpoo seisomisen, maahanmenon ja istumisen välillä. Asia erikseen on sitten tietty vielä yhdistää kaikki osat yhteen kokonaiseksi liikkeeksi...


Ruutu: Ruutua on treenattu niin vaihtelevilla tekniikoilla, ettei mitään rajaa. Joku yhtenäisempi tapa olisi ollut fiksu, mutta tällä mennään. Liikkeen loppuosaa on tehty joskus kauan kauan sitten, eli se pitäisi kyllä ottaa kans mukaan treeniohjelmaan pikapikaa. Ja sitten tietty olisi taas se palojen yhdistäminen.


Hyppynouto: Check.


Metallinouto: Check.


Tunnari: Tässä on tullut kivasti edistystä. Välillä tosin kyllä vielä epävarmuutta ja arvailua, mutta useimmiten V muistaa käyttää nenää ja onnistuu poimimaan oikean kapulan.


Kaukot: No plaah. Periaatteessa ok, mutta ei kuitenkaan lähelläkän sitä tasoa, miten V osaa tehdä avo-luokan tasoiset kaukot.


Paljon työtä, mutta oikeasti kaikki on saavutettavissa. Eiköhän se tästä. Aikataulua en aseta, mutta olishan se kiva jo vaikka talvella päästä kisaamaan. Tosin juoksut voivat kyllä (taas) sotkea ihan kaikki suunnitelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti