maanantai 12. maaliskuuta 2012

Treenipäivistä kuvin


Viime viikko oli aika aktiivinen. Minulla piti olla loma, mutta töistä tarjottiinkin mahdollisuutta tehdä lisää vuoroja, joten eikun nappularahoja tienaamaan. Kolmena päivänä töissä ja loput sitten kouluhommien parissa. Siitäkin huolimatta ehdittiin oikeasti ryhdistäytyä treenirintamalla kunnolla. Jo aiemmassa kirjoituksessa ehdinkin kertoilla maanantain tokoilusta Hellun & Syken ja Katrin & Gingan kanss. Keskiviikkona jatkettiin vielä tokottelua Hellun & Syken kanssa, torstaina ensin päivällä omat nometreenit (ohjauksia) ja iltapäivällä Valalle n. 1 h malttitreeni (eli katuvalotolppaan kytkettynä paikoillaan odottelua), kun minä pohdiskelin Nooran & Viirun kanssa kaikenlaisia toko- ja nomejuttuja. Lauantaina ajelin vielä Valan kanssa käymään Valkeakoskella, missä ohjelmassa oli vielä nomeilua (riistalla) Katsun & Nallin kanssa sekä sisarusten välinen juoksukisa (voi että kun oli väsynyt koira sen jälkeen! :) ).


Treeneistä voisi kirjoitella pitkät pätkät, mutta en jaksa. Eilinen superilta Hakametsän jäähallissa Nightwishin parissa ja tämänaamuinen aikainen herätys tentin vuoksi painavat vähän. Sitäpaitsi pitkästä aikaa kirjoittelin oikeasti pitkiä tenttivastauksia tänään, joten eiköhän päivän tarinointiurakka ollut sitten siinä.


Kameraa on kuitenkin ehditty ulkoiluttaa hieman, joten treenikuulumiset nyt kuvallisessa muodossa:




"Siis tää vai?!"




<3




Jotenkin musta tuntuu, että tuossa nouto-otteessa on vielä "vähän" parannettavaa...






Vala tykkäsi mielettömästi, kun kerrankin pääsi juoksemaan kunnolla!


SItten seuraavaksi kuvasarja aiheesta tokonouto (tässä nyt tosin kutsunoutona, siksi siis ensimmäisessä kuvassa Vala tulee kohti):




1. Lähesty kapulaa vauhdikkaasti.




2. Jarruta. (Mielummin ajoissa, niin säästyt vaiheelta 3.)




3. Lähesty kapulaa uudestaan.




4. Tartu kapulaan.




5. Käänny palautukseen.




6. Kirmaa kohti ohjaajaa.


Vähän siis vielä olisi hiemisen paikkaan, mutta ihan sama. Meillä on kivaa!!




Taas meni pitkäksi. Tolleriformula saattaisi tarvita uudet jarrut.... Tai oikeastaan minä olen jo jonkin aikaa epäillyt, että tässä kappaleessa on  ehkä valmistusvirhe, eikä tähän ole lainkaan asennettu jarruja.





Joskus myös mietin myös, että olisikohan joku ruuvi jäänyt valmistusvaiheessa vähän löysälle. Olisittepa olleet vaan kuulemassa lauantaina Valtterin ja Napsun leikkiä. Kyllä. Kuulemassa. Tsiisus sitä röhkinän määrää :D


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti