sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ihan hyvä suoritus kera parin nollanEilen kisattiin taas Valan kanssa. Ihan hyvällä fiiliksellä, vaikka vähän kiireessä mentiinkin. Pisteitä yhteensä 236,5 ja siis EVL2-tulos. Näyttää videolla oikeastaan aika kivalta kokonaisuudelta. Harmillisesti zetassa Vala oli taas vanhassa moodissaan, eikä kuunnellut yhtään käskyjä, ja ohjatussa Valalle tuli myös melkoinen moka, kun häiriintyi ilmeisesti liikkurista, vaikka alussa fokus merkkiin olikin hyvä.

Paikkaistuminen: 10, paikkamakuu: 9, tunnari: 9, kaukot: 9, zeta: 0, ruutu: 8, luoksari: 9,5, metallihyppy: 9,5, seuruu: 9 ja ohjattu: 0.

Kaukot sujuivat hirveän kivasti, tosi hyvä kokonaisuus. Samoin luoksariin olen huipputyytyväinen, sillä viikkoa ennen koetta Vala ei treeneissä mennyt maahan lainkaan ekalla käskyllä..ja sama toistui vielä seuraavissakin treeneissä. Itse käskytin stopin aika myöhään, mutta Valan suoritus on hyvä. Ruutu oli tosi jees, pitkästä aikaa lopun seuraaminen oli oikeasti seuraamista. Myös itse seuraaminen oli kiva (kaavio oli myös aika mukavan lyhyt), mitä nyt juoksussa levisi ja vähän maton hajut tahtovat vetää puoleensa. Tunnarin alussa Vala jää kiinni maton hajuihin, eikä yhtään seuraa, mitä tapahtuu... kivasti kävi itsellä heti mielessä, että tähänkö tämä koe nyt sitten jo kaatuu, heti ekan liikkeen alkuun, kun koira ei osaa istua perusasennossa, hohhoijaa. Onneksi tokokoira on sen verran hyvin ehdollistunut tulemaan perusasentoon, että tarjoaa sitä itse, kun tajuaa, että putosi kärryiltä. Ja kaiken huipuksi se onnistui kuitenkin tekemään tosi hyvä tunnarin!

Kaikki yksilöliikkeet tehtiin yhteen putkeen. Tällaista on treenattu ihan supervähän, mutta ei kyllä onneksi tuntunut yhtään vaikuttavan Valan suoritukseen. Kehä oli kivasti suunniteltu ja siirtyminen liikkeestä toiseen oli helppoa. Muutenkin siirtymät tuntuivat aika kivoilta Valan kanssa, huomasin, että en enää jännittänyt, pysyykö koira näissä mukana, vaan vihdoin pystyin luottamaan Valaan. Hyppyä ennen jouduin vähän hieromaan perusasentoa, kun V tuli pari kertaa tosi vinoon, mutta onneksi siinä oli sopivasti aikaa asettautua aloituspaikalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti