torstai 17. lokakuuta 2013

Mätsärissä

Viime viikoloppuun mahtui tokoilujen lisäksi tämän vuoden näytelmäosuus. Kävimme siis match showssa kokeilemassa, miltä tuntuu olla kehässä. Edellisestä näytelmäkerrasta jäi aika nuiva maku, eikä Valalla ollut yhtään kivaa. Homma onkin saanut suosilla jäädä (ei minullakaan ole mitään intressiä maksaa itseäni kipeäksi ilmoittautumismaksuista, varsinkin kun kaikki tarvittavat tulokset tältä puolen ovat kasassa.)

Nyt lähdettiin kuitenkin katselemaan ja kokeilemaan tilannetta. Jos sitä kuitenkin vielä joskus (ensi vuonna?) osallistuttaisiin johonkin viralliseenkin showhun. Vala sai riehua ennen kehää (vireen nosto) ja kehän jälkeen (palkkaus) lelun kanssa, mikä toikin aika hyvin asennetta puuhaan. Tuomari oli kauhean mukava ja kohtelias koiralle, joten saatiin tästä aika hyvä kokemus nyt. 

Muuten vähän sitten meinasikin olla ongelmia, koska eihän me olla mitään tällaisia esiintymisjuttuja treenattu! Ravia ei oikein millään meinannut löytyä - paitsi lopussa, kun tajusin, että mä en voi juosta tämän koiran kanssa, vaan pikakävely on näemmä parempi tekniikka. Seisominenkin alkoi Valaa loppua kohti kyllästyttää, vaikka aika kivasti se kuitenkin jaksoi. Kaikkiaan kuitenkin ihan mukava päivä. Ei ole todellakaan se omin lajini, mutta vaihtelua muuhun puuhaan se ainakin on.


Kuva ei varsinaisesti liity tapahtumiin, mutta kuvastaa Valan lempparitouhuja :-)

2 kommenttia:

 1. "Kuva ei varsinaisesti liity" :D

  Itse tykkäisin kyllä olla näyttelyharrastaja, sillä se vaikuttaa niin helpolta, etenkin tämänrotuisen kanssa, jota ei tarvitse juuri laittaa näyttelykuntoon (vaikka kuulemma niin nykyään tehdään) ja kyllähän se ravin opetus nyt varmaan onnistuisi. Mutta ne ilmottautumismaksut ovat kyllä jotain ihan käsittämätöntä, jatkuvasti vaan kasvaneet ja nykyään ei juuri huvita edes mennä vieraaksi mihinkään näyttelyyn kun sisäänpääsy on myös ihan älytön.

  Lisäksi tulin ilmoittamaan, että Gingalla on nyt oma treeniblogi, sillä kyllästyin kirjoittelemaan sekaisin eri aihepiirin juttuja: www.blog.liewec.net

  VastaaPoista
 2. Onko siellä junaradan toisella puolen tullut hevosia ja autoja vastaan, vai meettekö ihan metsissä vain? Itse sielläpäin kävin joskus tallilla ja niitä teitä pitkin maastoilin hepan kanssa usein ja silloin jo oli välillä ongelmana, kun autot kaahasivat hiekkatiellä turhan lujaa.

  Ja onko se junarata aidattus, ts. uskaltaako siinä vieressä pitää koiraa irti? Oon ihan vainoharhaisen varovainen, mutta pakko olla kun koira on niin kaheli :D

  VastaaPoista