tiistai 15. tammikuuta 2013

Elämässä on muutakin kuin TOKO

Hiphei, yllätin itseni ja Valan ja nappasin tänään päivälenkille lähtiessäni mukaan damikassin. Eipä olla näitä kangaspötkylöitä hetkeen treffatukaan.

Olin edellisenä päivänä huomannut, että läheisen järven jää näyttää olevan oikein hyvässä kunnossa (jee, vähäksi aikaa taas "uusi" lenkkeilypaikka!), ja sinne suuntasimme nytkin damien kanssa. Hirveästi ei tullut treeniä suunniteltua etukäteen, mutta ihan hyvä pieni kellotaulu-ohjaus -harjoitus saatiin tehtyä. Vähän jouduin painimaan "kyllä minä tiedän"-tolleriasenteen kanssa, mutta pääasiassa Vala kuitenkin uskoi minun osoittamiani suuntia ihan mukavasti. Välimatkat eivät järin pitkiä olleet, ehkä siinä 20-40 metriä. Ensi kerralla sitten taas enemmän.
Muuten olenkin istunut taas yhden päivän oikein mukavasti kotona tietokoneen ääressä. Gradun kirjoittamista, työpaikkahakemusten laadintaa ja Tolleri-lehden TOKO-palstan valmistelua (hah, ei päivää ilman tokoa muodossa tai toisessa..). Tokokoekalenteriakin katselin jo viime viikolla pian tuon edellisen kokeen jälkeen. Yhteen kokeeseen ilmoitin Valan ja muutamaan muuhunkin jo "henkisesti" (eli virallisia ilmoittautumisaikoja odotellessa...).

(ja nuo kuvathan eivät sitten liity mitenkään tämän päivän treeniin... ihan toisaalla napattuja otoksia molemmat :-) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti