tiistai 18. joulukuuta 2012

Loppuvuoden kuulumisia

Eipä ole hirveästi tullut tänne blogiin mitään kirjoiteltua. En oikein jaksa tokoilusta erikseen tänne tekstiä laatia, kun kaikki tulee jo kertaalleen raapustettua omaan treenivihkoon. Enkä oikeasti usko, että ne jutut ihan hirveästi kiinnostavat muita... (tai jos kiinnostaa, niin tervetuloa mukaan treenaamaan ja ihmettelemään menoa livenä. Treeniseura on toki aina tervetullutta). 

Vala mietiskeli joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna, josko sitä vielä tohtisi mennä uimaan...

Kotisivutkin loistavat päivittämättömyyttään. Siihen jopa sikäli fiksu syy, sillä en tällä hetkellä pääse käsiksi palvelimeen salasanan kadottua päivityksen yhteydessä... Pitäisi ryhdistäytyä. Itse en yhtään pidä nimittäin siitä, että ihmiset jättävät vanhoja kotisivujaan roikkumaan nettiin päivittämättöminä.

Niki-pappakin porskuttaa yhä. Vanhuus on kuitenkin selkeästi nähtävissä jo siitä, joten voipi olla, ettei koiravanhus enää kauaa viihdy tässä maailmassa. Toistaiseksi se on kuitenkin kaikesta huolimatta suhteellisen iloinen ja ilmeisen tyytyväinen elämäänsä. 

Mitäpä tästä vuodesta jäi sitten käteen? Tuloksia ei hirveästi saatu aikaan: tokossa ehdimme kisata kokonaisen yhden kerran. Tosin siitä kisasta napsahti AVO1-tulos, joten vuoden tavoite tuli kuitenkin saavutettua. Taipparit Vala läpäisi myös, mikä olikin oikeastaan tämän vuoden tärkein juttu. Pääsin myös Valan kanssa käymään parin metsästäjän mukana kyyhky- ja sorsapassissa, mikä oli oikein kiva kokemus. Lisäksi Vala kävi muutaman kerran näyttelyssä, mutta varsin laihoin tuloksin. Uusiin ihmisiin on tullut tutustuttua, ja ennen kaikkea on saanut nauttia hyvistä treenihetkistä. 

Entä ensi vuosi? Tokossa on tavoitteena päästä kisaamaan kunnolla ja hankkia kokemusta - tarkoittaen siis lukumääräisesti enemmän startteja, kuin mitä tälle vuodelle osui. Tulostavoitteena on ainakin VOI1-tuloksen saavuttaminen (ehkä TK3?). Nomessakin olisi nyt starttioikeus, mutta tiedä häntä... epävirallisesti varmaankin käydään yrittämästä, mutta virallista koestarttia pitää hiukan miettiä ja katsella, miten treenit etenevät. Oikealle metsälle olisi kuitenkin ainakin tarkoitus ehtiä. Jossakin näyttelyssä voisi ehkä käydä, mutta mitään suurta hinkua tämän esiintymisen pariin ei tällä hetkellä ole. Mejää ja rally-tokoa olisi kiva harrastella, mutta pelkään, ettei aika välttämättä enää riitä näihin huveihin. Lisäksi tähän koiraharrasteluun kuuluvat nuo kaikenmoiset yhdistysaktiviteetit ja talkoopuuhailut. Vapaa-ajan vietto-ongelmia siis tuskin on tiedossa.
Vuoden 2013 tärkein tavoite on kuitenkin "koulutustunnuksen" KTM hankkiminen. Opintorekisteri näyttää tällä hetkellä reilua kolmeasataa pistettä, eli melkein 17 vuoden yhtäjaksoinen opiskelurupeama olisi gradua vaille valmis.
Ensi vuodelle on luvassa myös tämän blogin lisäksi toinen projekti: haasteena 365. Katsotaan, kuinka siinä käy...


Silloin tällöin pilkahtelevan joulukuisen auringon myötä toivotamme oikein hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2013!

2 kommenttia:

  1. Treenipostaukset blogeissa ovat mielenkiintoisia, jos niihin saa ujutettua jonkun pointin, joka voi olla mielenkiintoinen myö lukijalle. Itse syyllistyn usein sellaisten omien muistiinpanojen raapusteluun myös blogissa, mikä ei kovin mielenkiintoista tosiaan ole muille.

    Tästä postauksesta tuli mieleen, että täytyy omaankin blogiin laatia ensi vuoden tavoitteet ja katsaus tähän vuoteen. Itsekseni niitä on jo tullutkin funtsittua, mutta pitäisi kirjoittaa jotain ylöskin.

    Mielenkiintoinen myös tuo 365-blogi, täytyy alkaa seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Totta kyllä. Treenijutut on kivoja silloin, kun niissä on jotakin erilaista: joku oivallus treenaamisesta tai sitten kertomus tietystä koulutuspäivästä tms. Niitä on kyllä mukava lueskella :)

    VastaaPoista