keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tokomietteitä

Treenisuunnitelma etenee: kolmen viikon tehojakso päättyi viime viikkoon, tämä viikko vietetään aika hiljaiseloa tokon suhteen. Lepoviikolle on sallittu vain yhdet treenit (ja ne tehtiin tänään aamusta Hellun & Syken seurassa). 

Tavallaan tuli vähän masentunut olo, kun kävin maanantaina läpi treenipäivistä edellisiltä kolmelta viikolta. Paljon on tehty, mutta oikeasti ei edistytty juurikaan. Huomasin jääneeni hinkkaamaan tosi paljon samoja juttuja. Näennäisesti suunnittelen vaihtelevat treenit (eri liikkeitä eri kerroilla, eri järjestyksissä jne.), mutta oikeastaan olen teettänyt Valalla tosi paljon vaan samoja harjoituksia.

Samalla kuitenkin sitten suunnittelin tämän viikon treenit. Koska nyt oli tarjolla vain yksi treenikerta, jouduin oikeasti pohtimaan, että mitä ja miten minä halua tämän käyttää. Varsin tehokasta! Tänään ehkä tapahtuikin pientä nytkähdystä eteenpäin... ruutu näyttäisi tämän perusteella jopa olevan ihan kivalla mallilla. Luoksari on ihan paloissa (mutta ehkä ne osat saadaan joskus yhteen?), tunnarin minä aloitin ihan alusta tuossa reilu viikko sitten (ihan hyvä alku ainakin) ja liikkeestä istumisen Vala teki ensimmäistä kertaa onnistuneesti ilman vartaloapuja/käsimerkkejä tms. Muista liikkeistä kaukot vaativat jatkossa huomiota (V ei oikeasti osaa seisomista), paikkamakuussa pitäisi tehdä kestoa (mutta mun mielestä on epistä makuuttaa koiraa kylmällä pitkiä aikoja maassa), noutoa voisi hioa ja hyppynoutoa tietty olisi myös kiva edes silloin tällöin ylipäänsä päästä harjoittelemaan.

Ylläolevien pohjalta pitää taas laatia uusi treenisuunnitelma seuraaviksi kolmeksi viikoksi. Pitänee keskittyä tekemään vielä joku fiksumpi ohjelma, kuin mitä nyt on ollut. Pitäisi olla selkeämmät tavoitteet määriteltyinä - ihan sama, kuinka pienet - jotta en enää jämähdä hinkkaamaan aina sitä samaa ja jotta kehittyminen olisi helpompi huomata.

1 kommentti: