sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Voivoi rallya

Lisää voivoi-luokan kisailua, tällä kertaa Valan kanssa rally-tokossa. Kisat olivat koirakoutsin hallissa, jossa me olemme Valan kanssa joskus käyneet tokoilemassa (viimeisin kerta varmaan pari vuotta sitten). Ei ihan vieras paikka, mutta ei nyt kovin tuttukaan. Voi-mes kisa oli iltapäiväkisa ja voi-luokka sitten päivän viimeisenä, päästiin aloittamaan ehkä joskus kello viiden jälkeen. En tiedä johtuiko päivän pitkästä odottelusta (aamustartit on aina helmpompia minulle) vai vaan pitkähköstä kisatauosta, mutta minua jännitti aivan törkeästi. Ennen rataa sain oman fiiliksi jotenkin haltuun, mutta radalla jännitys jotenkin taas ryöpsähti esiin: suuta kuivasi niin, että ääni tuntui juuttuvan kurkkuun, kädet tärisivät ja käytösruudussa polvet eivät halunneet totella... Vala tästä vähän paineistui ja oli taas vaisumpi. Rata oli kuitenkin ihan mukava ja meille aika helppo, joten jännittämisestä huolimatta pystyttiin näyttämään osaamista. Yleisöönkin homma oli kuulemma näyttänyt tosi kivalta, oli ihana kuulla useampi näitä kommentteja :)

Yksi kyltti uusittiin radalla, molemmat täyskäännös vasempaan (koira vasemmalla), kun Vala ei lähtenytkään pyörähtämään ensimmäisellä yrityksellä. Toinen yritys meni onneksi just niin kuin pitkin. Eli tästä uusimisesta -3. Parin kylttitehtävän päästä saatiin vielä -1 (koira oikealla istu, eteen, oikealta oikealle, istu), kun Vala tuli vinoon eteen istumaan. 

Pisteitä siis 96 ja tuomarin kommentti arvostelulapussa: "Todella huolellinen suoritus!". Sijoitus 1/17, ilmeisesti ihan pienellä aikaerolla toiseksi tulleeseen koirakkoon, jolla oli myös samat pisteet.Viikon päästä sitten jatketaan kisailua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti