keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Viralliset terveystulokset ja rally-startti

Karman viralliset luustokuvaustulokset tulivat Kennelliitosta. Lonkat B/A ja kyynärät 0/0. Hyvä homma :)

Tänään korkattiin Valan kanssa kummankin osalta rally-tokokisaura TamSKin tuplakisoissa. Ekan radan tuomaroi Tytti Lintenhofer ja rata vaikutti oikein mukavan helponlaiselta. Alku lähti vähän tahmeasti ja V oli hieman paineistuneen oloinen, mutta loppua kohti saatiin parannettua suoritusta ja maaliin tultiin hyvällä fiiliksellä. Alkupuolella Vala alkoi myös vähän yskiä, ilmeisesti joku ennen rataa sille antamani frolicin pala oli sitten kurkussa... onneksi ei tullut isompaa äksidenttiä tästä. Tähän liittyen kuitenkin tuli -1 p. virhe (vino) ja sen lisäksi saatiin radalta myös toinen -1 p. (kontr.) spiraalista. Tuloksena siis 98 p. Sijoitus ehkä viides (osallistujia parikymmentä?).

Toisen radan tuomaroi Iiris Harju. Tämä rata oli minun mielestäni selvästi haastavamman oloinen, ja rata oli myös edellistä pidempi. Tältä radalta meillä tuli kuitenkin parempi tulos, kun virheitä tuli vain yksi -1 p. (kontr.), joka tuli kyltillä 360 vasempaan. Tuloksena siis 99 p. ja sijoituksena 3. (tälläkin radalla oli se parisenkymmnetä kisaajaa). 

Ulkona oli järkyttävä paukkupakkanen, mutta sisällä TamSKin uudessa hallissa oli ihan hyvä olla :) Vaatetta oli toki minulla paljon päällä, mutta ei tarvinnut nyt palella (luksusta, kun vertaa vanhaan Talliin, jossa minun tuli aina kylmä...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti