tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ruoveden ryhmis


Ei ollut fiilis eilisaamuna herätessä ihan ylimmillään, kun ensimmäisenä ikkunasta katsoessa paljastui totuus: ulkona sataa TAAS lunta. Menomatkalla ajellessa lumisade vaan tuntui yltyvän - aivan uskomaton keli. Vaan taisi käytännössä heti Ruoveden kunnanrajan ylityksen jälkeen sadekin loppua... näyttelypaikalla oli sitten jopa välillä aurinkoakin nähtävissä. Kylmä siellä silti oli, ja siksi me päätimmekin lähteä kotia kohti heti Valan arvostelun jälkeen, eikä jääty edes katsomaan tollereita loppuun.


Varsinaisten kotisivujen puolelta voi käydä lukemassa arvostelun, mutta tuloksena Valalle siis EH ja avoimen luokan 3. sija. Tuomari Kirsi Nieminen saneli mukavan ja pitkän arvostelun ja perusteli vielä suullisestikin näkemyksiään. Sain viedä kehään myös komean Kelmin (Siipiveikon Telkäntuho), joka sijoittuikin PU2 ja sai (harmillisesti vain) vara-sertin. Myös Valan Nuutti-veli oli näyttelyssä ja sai siskonsa tapaan tällä kertaa laatuarvostelusta EH:n.


Kepo J. kuvasi esiintymisiä, alla saldoa. Pari ekaa kuvaa Kelmistä ja sitten loput Valasta.
Hassu juttu sinänsä, että Kelmin arvosteluun tuli kommentti "erinomaisesti esitetty", kun taas hetkeä myöhemmin Valan kohdalla handlerin taidot olivat enää vain "hyvin esitetty" tasolla... :-) Kelmin kanssa oli kyllä varsin helppo löytää yhteinen sävel, vaikka aiemmin en ole koiraa oikeastaan kuin aivan ohimennen nähnyt. Valan kanssa puolestaan paikoillaan seisominen tuntui yllättävän hankalalta, kun Vala ei oikein millään olisi malttanut siinä pönöttää. Ehkä itse tuli taas vähän sählättyä ja V sitten siitä hämääntyi. Mukava päivä kuitenkin, ja kotiinkin selvittiin varsin ripeästi.


Seuraava näytelmäesiintyminen on sitten äitienpäiväviikonloppuna "kotimaisemissa". Loppuvuodellekin on jotain show-meininkiä suunnitelmissa, mutta niihin ilmoittautumisia ehtii miettiä tässä vielä moneen kertaan. Kunhan nyt alustavasti on vähän kalenteria katseltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti