sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kuvapäivitys

Hiphei, tänä viikonloppuna on pitkästä aikaa tullut ulkoilutettua kameraakin kunnolla. Näinpä tämä blogiteksti koostuukin lähinnä kuvista ja kuvateksteistä.


Ostin Tampere KV -näyttelystä koirille viidellä eurolla uuden patjan. Se kelpasikin nelijalkaisille oikein hyvin, ja toistaiseksi ainakin mahtuvat jopa molemmat siihen nukkumaan.

Kävimme eilen pitkästä aikaa toisella mökillä. Ei tehty oikein mitään ihmeellistä, oleiltiin ja syötiin vaan. Koirat saivat touhuta omiaan ihan vapaasti.
Njääh, ei me mitään pentuja täällä tarvita...Tänään kävimme nomeilemassa riistatreenien muodossa. Karma päästi ekaa kertaa tutustumaan lokkiin ja kaniin. Lokkia se kantoi koosta huolimatta varsin hyvin. Kanikin kiinnosti sitä ihan hirveästi, mutta se oli jo sen verran painava, että oli haasteellinen kantaa. Muutenkin se näytti kiinnostavan K:ta myös siinä mielessä, että sen olisi voinut vaikka syödäkin, jos olisi tilaisuus annettu. Karma toi riistoja mielellään myös näytille minulle, samaten se viikolla damilla treenatessa toi damia iloisesti minulle syliin.
Valan ohjelmassa oli (helppoja) vesimarkkeerauksia (2x 1-markkeeraus + 1x 2-markkeeraus) sekä laahausjälki. Markkeeraukset ok, vähän vinkumista. Vedestä rannalle nousu lokki suussa oli vähän vaikeata. Jäljelle se lähti hyvin, mutta vaihtoi muutaman kymmenen metrin jälkeen juoksumoodiin ja painatti menemään ties minne (vaihtoi hakuun? Vanha edellisissä treeneissä tehty hakualue veti puoleensa?). Tokalla lähetyksellä V ei lähtenyt edes jäljelle, vaan ampaisi suoraan juoksuun ihan väärään suuntaan (ei kuunnellut käskyä, vaan oletti ilmeisesti lähtevänsä hakuun). Kolmas lähetys onnistui, kun V vihdoin keskittyi, ja se jäljesti hyvin kanin luo. Ihan jäljen loppua ei lähetyspaikalta nähnyt, mutta oletettavasti meni hyvin, kun V hetken päästä palasi kania kantaen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti