lauantai 26. huhtikuuta 2014

Suunnitelmat uusiksi

Karmalla on meneillään antibioottikuuri pissatulehdukseen. Se kävi ekan kerran näytillä eläinlääkärissä pari viikkoa sitten päivystyksessä. Silloin siitä ei saatu edes pissanäytettä otettua, mutta koska ell piti oireita niin selvinä, Karma sai 10 päivän antibiottikuurin. Tämä kuuri sitten loppui sopivasti ajankohtaan, johon olin jo aiemmin varannut Karmalle rokotusaikaa (tokikin soitin myöhemmin uudestaan eläinlääkäriin ja kerroin tästä pissatulehdustilanteesta). Tällä kertaa saatiin pissanäyte otettua. Harmillisesti sen mukaan arvot olivat yhä koholla, joten K sai 10 päivän jatkon ab-kuuriinsa. Ensi viikolla pitää sitten viedä uusi näyte tutkittavaksi.

Ikäviä uutisia tuli myös heti pääsiäisen jälkeen, kun saimme tietää, että koiralla, jonka kanssa olimme tekemisissä pääsiäisenä, todettiin kapi (tämä koira on saanut tartunnan oletettavasti supikoiralta). Näin ollen on melko todennäköistä, että meidän koiramme ovat saaneet siitä tartunnan. Taas soitettiin ja varattiin aika eläinlääkärille, ja kiikutettiin koirat näytille. Kummassakaan ei näkynyt mitään oireita (kuten ei kotonakaan vielä oltu mitään tokikaan havaittu), mutta koska riski on niin ilmeinen, saivat molemmat Stronghold-kuurit. Eli laitettiin liuokset niskaa nyt, ja uudestaan neljän viikon kuluttua. Nelisen viikkoa pitäisi myös pysytellä erossa muista koirista kaiken varalta.

Valan osalta siis koko kevään ja alkukesän kalenteri meni ihan uusiksi. Kaikki yhteistreenit on peruttu, parit kokeet on peruttu, fyssariaika peruttu... Karmallekin olisi ollut ensi viikolla ohjelmassa pentutreffit, jotka nekin nyt sitten meidän osalta peruttu. Kyllä harmittaa! Eikä varmaan tarvitse sanoa, että rahaakin on tässä mennyt ihan hyvin, kun useampaan kertaa lääkärissä ravattu...

Eipä vaan mahda nyt sitten mitään. En halua tätä tietenkään levittää yhtään eteenpäin, joten pysytellään nyt sitten kiltisti sivussa. Pitää yrittää löytää itsestä vaan virtaa ja intoa lähteä yksinkin treenaamaan. Valalle on kuitenkin kokeita tulossa tämän ajan jälkeen...vaikka niihin ei kyllä voi pistää tavoitteita nyt kovin korkealle, koska alle ei varmaan saada ihan riittäviä treenejä. Edellisistä kisoista on kuitenkin jo taas vähän aikaa, niin haluan kuitenkin päästä tsekkaamaan tason ihan oikeassa koetilanteessa. Sittenpähän sen näkee, missä on puutteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti