sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Karman sisarustreffit

Tänään treffattiin tähän Pirkanmaalle asumaan jääneitä Karman sisaruksia, eli Kodaa, Ricoa ja Ahtia. Kiva, että asutaan suht lähekkäin, ja että on mahdollisuus tällaiseen! Kodan perhe tarjosi upeat puitteet tälle tapaamiselle ja pääsimme paistamaan vuoden eka nuotiomakkarat :)


Karmalla oli alkuun vähän jännää, kuten kaikilla muillakin pennuilla. Hetki meni siinä porukalla miettiessä, että ketähän noi toiset tyypit oikein on... (Vala pidettiin autossa tässä vaiheessa a) siksi, että Karman pitää opetella selviytymään asioista myös yksin ja b) siksi, että otettaessa Karmaa autosta V sikamaisesti karkasi ilman lupaa, joten se sai kyllä välittömän palautuksen takaisin takakonttiin)

 Ahti ja Koda

Ahti, Koda ja Karma

Koda ja Karma

Rico ja Koda (takana Ahti ja Karma)

Sitten syötiin makkaraa

 Karma yritti maastoutua

Kelpaisi se makkara Karmallekin...


Oli todella kiva tavata sisaruksia ja niiden omistajia ja päästä vaihtamaan kuulumisia. Pojat olivat kaikki selvästi Karmaa suurempia, neiti on paljon sirompi rakenteeltaan. Kaikki olivat kyllä tosi mukavan olosia penneleitä. Väsyn iskiessä pennut osasivat hyvin rauhoittua, paitsi Karma nyt vähän tahtoi protestoida, vaikka kyllä sekin nopeasti syliin rauhoittui...sen verran tulikin siitä juteltua, että ilmeisesti meille on nyt sitten osunut todellakin tämä äänekäs kaveri, sillä muista ei kuulemma ainakaan tähän mennessä ole löytynyt tällaista protestointi-ilmaisua. Pieniähän nämä kuitenkin vielä ovat, joten katsotaan nyt, miten hommat etenevät. Varmasti päästään sisaruksia treffaamaan jatkossakin, joten kiva seurata kaikkien kehitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti