perjantai 4. toukokuuta 2012

Vappu


Blogi laahaa nyt vähän jäljessä. Mielessä kummittelevat nyt vähän toiset asiat, sillä on taas ollut jos jonkinlaista harjoitustyön kirjoittamista ja esitelmän pitoa. Nyt vielä edessä häämöttää pari tenttiä, niinkin ihastuttavista aiheista kuin "Arvioinnin tutkimus" ja "Euroopan unionin varainkäyttö ja varainkäytön valvonta": Yksi kurssi ("Tarkastusteoriat") näemmä jää roikkumaan kesätenttiin asti, ellei jopa kesän ylikin, sillä tämän kevään ainoa tenttimahdollisuus lätkäistiin samalle illalle, kuin jona pitäisi olla tokokisoissa.


Treenattukin on, en ehdi/jaksa enempiä tosiaan nyt sepustella. Luoksarilaskuri näyttää lukemaa 23/40.


Vappu meni superkivasti - siitäkin huolimatta, että juhlittiin teekkariseurassa ;) Valakin sai olla mukana enimmän aikaa ja todistikin olevansa varsin fiksu otus. Käyttäytyi hyvin vieraiden ihmisten kanssa ja vieraissa paikoissa. Aattona käytiiin grillailemassa eräällä opiskelijatalolla, ja V viihtyi kuin kala vedessä, vaikka siellä olikin tosi paljon porukkaa. Naapuriseurue lahjoitti maanhan pudonneen grillimakkaran Valalle, niin johan sitä olikin koira tyytyväinen oloonsa.



Vappupäivänä suuntasimme katsomaan teekkarikastetta. Siellä sitä vasta sitten ihmisiä olikin, mutta eipä se koiraa näyttänyt haittavaan. Hyvin tuo pärjäsi väkijoukossa ja rauhoittui paikoilleen silloin, kun mitään ei tehty. Vitsit, että olen niin iloinen, että on koira, jonka kanssa voi ja kehtaa hyvillä mielin liikkua oikeastaan missä vaan! :) (Ei meinaan ole ihan itsestäänselvyys, vrt. esim. Niki)



Vala tosin oli vähän katellinen kasteen saaneille fukseille. Se seurasi silmät tarkkana suvannon tapahtumia (jaksoi oikeasti istua tosi pitkään tuossa tuijottamassa). Pienen koiran haavena on tulla isona teekkariksi :D




Ja mikä tärkeintä: Haalareissa on isot taskut, joissa säilyttää koiran herkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti