sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Toinen startti rallyn voi-luokassa

Tänään kisattiin Ylökk:in kisoissa. Halli oli meille ihan uusi paikka. Voi-luokka oli aika pieni, vain seitsemän osallistujaa, Vala ja minä heti kolmantena vuorossa. Rata oli aika haastava, heti alkuun esim. hyppy, puolenvaihto takaa ja hyppy -pätkä sekä myöhemmin radalla oli peruutus.

Virheitä tuli ekalta tehtävältä, joka oli istu, seiso, maahan, -1 tvä. Vala ei noussut ekalla käskyllä seisomaan. Tämän jälkeen tuplasaksalaisesta -3 ov. Jotain sekoamista tässä oli vähän, mutta en kyllä ihan tiedä, mistä tuo virhe tuli... Viimeiseltä tehtävältä ennen maalia, molemmat täyskäännös vasempaan (koira alussa vasemmalla) -1 tvä. Siinä Vala taisi "potkaista" vähän turhan vauhdikkaasti.
Muutenkin oli kyllä säätöä, odotin, että olisi voinut tulla enemmäkin virhepisteitä. Pujottelussa koira oikealla Vala yritti pariinkin kertaan livahtaa takakautta vasemmalla, mutta varmaan sitten niin pienesti, että tämä ei näkynyt ulospäin. Oikealla istuminen oli mun makuu tahmea ja vähän väärässä kohdassa, p-käännös oikealle (koira vasemmalla) oli löysä jne. Nämä tietty paljon sellaisia, että omat kriteerit/tavoitteet (varmaan osin tokotaustasta johtue) on aika tiukat... Olen kuitenkin tyytyväinen, että olen oppinut, että rallyssa pitää mennä radalla, eikä liikaa miettiä mitään pikkuvirheitä, joita tuli ehkä tehtyä. 

Minun kisajännitykseni oli edelleen ihan kamala, mutta siihen nähden Vala tsemppasi radalla todella hyvin! Yhteensä meille siis 95 p. ja toinen hyväksytty tulos voittajaluokasta. Sijoituksena 1/7 :) Tuomarin (Kirsi Petäjä) kommentti paperissa: "Kaunista ohjausta, harmonista yhteistyötä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti