lauantai 30. toukokuuta 2015

Karma näyttelyssä ja lääkärissä

Jatketaan vanhoilla uutisilla.. Eli toukokuun alussa käytin Karmaa sen ensimmäisessä näyttelyssä. Paikka olikin vallan passeli, kun oli Häijään Nesteen parkkiksella... ei ollut turhan virallista meininkiä :P

Karmalle junnuluokasta EH, johon olen oikein tyytyväinen. Laskeskelin myös, että mielestäni 15kk ikäkin oli jo täynnä, joten periaatteessahan sitä ei enää tarvitse mihinkään näytille mennä, jos ei halua. No, eiköhän se vielä jossain käy esittäytymässä kuitenkin, kunhan taas tulee vähän ikää lisää ja kroppa kehittyy.

Tuomarina Vera Smirnova, arvostelu tässä alla:
"Hyvä tyyppi. Riittävä luusto, sopiva koko. Kaunis pää, älykäs ilme. Kaula voisi olla pidempi. Hyvä selkä. Toivoisin enemmän eturintaa. Rintakehä pitäisi olla tilavampi. Lavat edessä. Takakulmia pitäisi olla enemmän. Ahtaat takaliikkeet, liikkeessä takakorkea."

------------

Sittemmin huomattii, että Karmalla oli yläleuassa yksi hammas lohjennut, ja se poistettiin. Todennäköisesti on mennyt hirvenluuta tms. kalvaessa.. oli kuulemma sinänsä ihan tyypillinen murtuma. Operaatio meni hyvin, Karma toipui supernopeasti ja haava on ollut tosi siisti koko ajan.
Nyt vaan odotellaan, joko sitä saisi Kennelliitosta vielä sen todistuksen hampaan tapaturmaisesta vauroitumisesta ja siitä johtuvasta poistosta. Valalle todistus tuli mielestäni tosi nopeasti, mutta ehkä liitossa on nyt ruuhkaa tms.

Menen itse vielä ensi viikolla viisurin poistoon, joten eiköhän sen jälkeen ala olla meidän talouden hampaanpoistokiintiö täynnä hetkeksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti