torstai 9. elokuuta 2012

Ajatukset taippareissa taas



Olimme tällä viikolla treenailemassa SV-porukan kanss, kiitosta vaan vielä kaikille seurasta ja avusta. Valalle tehtiin aika koemainen treeni. Alkupuhuttelussa Vala pyrki väistämään tuomarina esiintynyttä Rikua samalla tavoin kuin meidän edellisessäkin kokeessa. Nyt se kuitenkin rauhoittui nopeammin ja söi hyvillä mielin Rikun tarjoamia nappuloita. Tätä on nyt tullut analysoitua enemmän ja vähemmän, ja luulen, että se meidän edellinen koeyritys kaatui Valan paineistumiseen koetilanteesta ja veneessä istuvista vieraista tyypeistä.



Nytkin treeneissä kävi ihan samoin. Eka vesinouto heitettiin pienen metsäjärven toiselta puolen (Vala ei tiennyt, kuka heittäjä oli) --> Vala ei lähtenyt noutoon. Käskystä sain sen hyppäämään veteen, mutta en etenemään yhtään kauemmas. Kiersimme järven, ja heittäjän (joka oli siis meidän oma kepo :D) Vala pyrki taas väistämään ja selkästi ahdistui "vieraasta". Vasta ihan vieressä V tunnisti ja sen jälkeen asenne olikin taas ihan eri. Lokki saatiin talteen. Tämän jälkeen tehtiin vielä pari vesinoutoa lisää, niissä ei sitten enää ollut ongelmia.



Seuraavaksi vuorossa oli hakutyö. Ruudusssa oli tosin vain neljä vaakkua, mutta pistin Valan hakemaan ne kaikki. Vauhtia riitti ja ilmeisesti Vala teki aika laajaa aluettakin. Pari kertaa jouduin pillittämään pois, kun Vala kiersi jo lähetyspaikan taakse. Se lähti kuitenkin aina hyvällä innolla uudestaan ruutun. Eka varis palautui huonolla ottellaa, muista linnuista ote oli hyvä.



Ruudun jälkeen V pääsi hetkeksi autoon odottelemaan. Loppun sitten vielä jälki, joka ilmeisesti oli vähän taipparijälkeä lyhyempi. Ei ongelmia :)



Jäljen jälkeen tehtiin vielä vesinoutoa. Tässä vaiheessa V:n kierrokset alkoivat olla aika korkealla, mikä purkautui sitten ääntelynä. Itse noutotehtävä meni kuitenkin hyvin.



Puolitoista viikkoa aikaan koitokseen nro 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti